امروز: سه شنبه 26 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: صلاحیت های عمومی با دقت نظر بررسی شود

تاریخ خبر: چهارشنبه 24 شهریور 1395 - 14:42
دکترسیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و رییس هیأت اجرایی جذب هیأت علمی استان گفت:صلاحیت های عمومی با دقت نظر بررسی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی در جلسه مشترک اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیأت اجرایی جذب استان گفت: کار گزینش و اظهار نظر در مورد صلاحیت عمومی امری سخت است وباید براساس قانون و حفظ آبروی افراد بیش از پیش در این امر دقت نمود.

انگجی ضمن قدردانی از اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی و دفتر گزینش استان خواستار جهت دهی و راهنمایی متقاضیان و مراجعین به کارگروه شد.

در ادامه دکتر ابراهیم آقازاده دبیر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی استان و سید صمد عمادی مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان به ارائه گزارش از نحوه اقدامات انجام شده در این کار گروه و نحوه گزینش متقاضیان حائز شرایط پرداختند.