امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

آغاز ثبت نام ترم تابستانی از امروز 30 خرداد در  دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 30 خرداد 1395 - 09:13
ازسوی معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی تبریز زمان ثبت نام ترم تابستانی 95-94 این دانشگاه امروز 30 خرداد آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز،دکتر حمید میرزایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه گفت:آغاز انتخاب واحدترم تابستانی95-94 از روز یکشنبه 30 خرداد شروع و تا چهارشنبه دوم تیرماه سال جاری ادامه دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی تبریز افزود: شروع کلاسهاشنبه 5تیرماه و زمان قبول مهمان از سایر واحدهای دانشگاهی30 خرداد تا دوم تیرماه می باشد.

دکتر میرزایی تصریح کرد: تاریخ شروع ارائه کارت ورود به جلسه امتحانی از طریق سایت: www.iaut.ac.ir   و از شنبه23 مرداد می باشد، پایان ترم جمعه 29 مرداد و شروع امتحانات از30 مرداد تا هفتم شهریور ماه سال جاری است.