امروز: سه شنبه 26 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بهزادی: نسل فعال در نشریات دانشجویی، در آینده رسانه‌ها را اداره خواهند کرد

تاریخ خبر: پنجشنبه 25 شهریور 1395 - 14:45
پیشکسوت عرصه مطبوعات تاکید کرد که دانشجویان و نسل فعال در نشریات دانشجویی آینده رسانه‌ها را اداره خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر بهروز بهزادی در مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «نخستین کار خود را در دوران ابتدایی با روزنامه دیواری آغاز کردم و 50 سال است در این عرصه به فعالیت مشغول هستم.»

این پیشکسوت عرصه مطبوعات با قدردانی از اقدام معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی افزود: «از میان همین نشریات دانشجویی کسانی در آینده در رأس رسانه های کشور قرار خواهند گرفت و این نسل در آینده رسانه ها را اداره خواهند کرد.»

وی ادامه داد: «رعایت فضای اخلاق حرفه ای در عرصه رسانه ها و مطبوعات یکی از مهمترین مسائلی است که باید رعایت شود چراکه نبود آن یکی از بزرگترین مشکلات این عرصه است.»

بهزادی تصریح کرد: «کار رسانه و مطبوعات زمانی مورد توجه مخاطبان قرار می گیرد که نویسنده نظری جز کار حرفه ای و خالص نداشته و قصدش فقط رساندن پیام باشد.»