امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعتمادمقدم در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد: جشنواره نشریات دانشجویی؛ کاشت بذر امید برای ایجاد تحولی نوین در آینده رسانه‌

تاریخ خبر: شنبه 27 شهریور 1395 - 10:36
پیشکسوت روزنامه‌نگاری و عرصه رسانه، برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی را نمایانگر نگاه صحیح و استراتژیک معاونت دانشجویی فرهنگی این دانشگاه دانست و گفت:‌ «این حرکت‌های دانشجویی می‌تواند بذر امید را برای ایجاد تحولی نوین در آینده رسانه‌ها بکارد.»

مجتبی اعتمادمقدم در حاشیه اختتامیه نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به برگزاری این جشنواره اظهار کرد: «در یک نگاه کلی و اجمالی به هر رسانه با سه ضلع پدیدآورندگان، رسانه و مخاطبان روبه‌روییم و از آنجا که در نشریات دانشجویی، پدیدآورنده و مخاطب، دانشجو و دانشگاهی است، طبیعتا جایگاهی که برای این رسانه انتظار می‌رود، بسیار والا و تاثیرگذار است.

وی تصریح کرد: «بی شک رسیدن به این جایگاه، تلاش مستمر و مداومی را می‌طلبد که به اعتقاد من این جشنواره سراسری و برنامه‌های راهگشای آن، حرکت محکم و گامی فرسنگی برای رسیدن به آن است؛ حرکتی که نمایانگر نگاه صحیح و استراتژیک معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است.»

این پیشکسوت روزنامه‌نگاری و عرصه رسانه خاطرنشان کرد:‌ «بی‌شک شناخت منطبق با واقعیت و تجربه گرانسنگ دکتر سیدطه هاشمی و دکتر حبیب‌الله اسماعیلی مسئولان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در حوزه رسانه مهمترین عامل موفقیت این جریان گسترده رسانه‌ای بوده است.»

عضو پیشین شورای سردبیری روزنامه ایران معتقد است در روزگار کنونی که مطبوعات کشور با توجه به ظهور فن‌آوری نوین ارتباطی دچار چالش‌های اساسی شده‌اند و ویژگی «آنلاین» بودن، خصلت «تعاملی» داشتن، فرصت «فرامتن» ایجاد کردن و بسیاری از امکاناتی که ارمغان اینترنت برای انسان امروزی است، میدان‌داری را برای اصحاب رسانه تنگ و دشوار کرده است‌.

وی ادامه داد: «این حرکت‌های دانشجویی می‌تواند بذر امید را برای ایجاد تحولی نوین در آینده رسانه‌ها بکارد، مشروط به آنکه گام‌های نخست صحیح برداشته شود و در این رابطه چندنکته که شاید برای رسیدن به فرجام نیک به این جریان رسانه ای کمک کند، لازم و ضروری است.»

این پیشکسوت روزنامه‌نگاری در این باره خاطرنشان کرد: «نخست آنکه همت اصلی پدیدآورندگان این نشریات باید معطوف بر کار تولید باشد و از آفت «کپی پیست» پرهیز شود؛ نشریات دانشجویی از آنجا که برآمده از محیط دانشگاه است باید به اصول روزنامه‌نگاری آشنا و پایبند باشند. از خبر، گزارش، گفت‌وگو و ... صحیح استفاده شود و پدیدآورندگان آشنا به تیترنویسی، لیدنویسی و...باشند.»