امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

قهرمانی واحد تبریز در مسابقات استانی تنیس روی میز کارکنان و اساتید آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: یکشنبه 28 شهریور 1395 - 14:50
در مسابقات استانی تنیس روی میز و بدمینتون کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به میزبانی واحد تبریز تیم تنیس روی میز این دانشگاه مقام اول راکسب کرد.

به گزارش دفتر روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، در مسابقات تنیس روی میز  که با شرکت شش تیم برگزارشد، واحد تبریز مقام اول، واحد بناب مقام دوم و واحد آذرشهر مقام سوم تیمی را به خود اختصاص دادند.

در بخش مقامهای انفرادی تنیس روی میز، حسین هاشم‌زاده فرهنگ از واحد تبریز مقام اول، هادی اصغری از واحد بناب مقام دوم، ابوالفضل دانیالی و محمدعلی ابراهیمی از واحد تبریز مشترکا سوم شدند.

در مسابقات بدمینتون نیز در بخش انفرادی، اصغر شهری اسفنگره از واحد اهر مقام اول، اسماعیل افخمی از واحد تبریز مقام دوم، حسین آذرنیا از واحد سراب و علیرضا نیکوزاده از واحد بناب مشترکاً سوم شدند.